Manicure

P1010879-web

Gelnagellak

Het product dat ‘Schoonheidssalon Reini’ gebruikt is:
CND™ SHELLAC™ brand 14+ day nail color.
Deze gelnagellak blijft gemiddeld 2 à 3 weken op de vingers en zelfs ±6 weken op de voeten zitten. Omdat de nagellak samengesteld is met gel, die gedroogd wordt met een uv-lamp, kunt u na de behandeling direct alles aanraken.
Er zijn vele combinaties mogelijk, zelfs over elkaar heen voor een unieke opmaak.
Hierna wordt er direct een vervolg afspraak gemaakt voor het verwijderen van de SHELLAC™, dit zit bij de prijs inbegrepen.

Waarom niet zelf uw gelnagellak er afhalen?

Dit omdat ‘Schoonheidssalon Reini’ er de juiste middelen en ervaring voor heeft om uw nagel niet te beschadigen. Dit wordt gedaan d.m.v. een wraptechniek waarbij de gelnagellak geweekt wordt, daarna wordt de lak er af gehaald met een metal pusher.
Als u zelf de nagellak er onprofessioneel verwijdert dan bestaat er een grote kans dat u uw nagels beschadigt.
SP8AlmondGrpSpill-webHeeft u nagelproblemen (zoals bijvoorbeeld kalknagels) dan is ‘Schoonheidssalon Reini’ genoodzaakt u te weigeren i.v.m. hygiënische redenen.

 

Manicure

Tijdens de manicure geniet u van een heerlijke scrub, oliebad en massage. De nagels worden gevijld, de nagelriemen bijgewerkt en voor de natuurlijke glans op de nagels worden deze gepolijst met een buffervijl.
De manicure wordt uitgevoerd met producten van SPA MANICURE™ van CND™ dit zijn hoogwaardige producten voor de handen.
Bij de manicure behandeling wordt standaard geen nagellak opgebracht. Dat kan natuurlijk wel in combinatie met een SHELLAC™ behandeling.